Tuesday, May 24, 2011

Väikesed uudised

Suuri ja põnevaid uudiseid meil pole, sest me endiselt täidame enamuse oma vabast ajast Grey Anatoomiaga. Üht-teist siiski ikka on ka. Näiteks see, et eelmisest nädalast töötan nüüd veel ühes kohas - Eesti Elu toimetuses. Eesti Elu on kohalike eestlaste ajaleht, mis ilmub kord nädalas. Käin seal kolmel päeval nädalas korrektuuri lugemas, ülejäänud päevadel üritan koristamistööga tegeleda.
Muidu oli meil just järjekordne pikk nädalavahetus. See tähendab, et enamusel inimestest oli, meie Alariga puhkasime ainult pühapäeval. Eile, esmaspäeval, tähistati siin Victoria päeva, kuninganna Victoria sünnipäeva. Eile ja pühapäeval lasti isegi rakette, eile eriti pikalt. Ega tal eile õige päev tegelikult ei olnud, see on rohkem liikuv püha. Nimelt on Kanadas ette nähtud ainult 12 puhkusepäeva aastas ja seetõttu on peaaegu igasse kuusse tekitatud pikk nädalavahetus, kus siis kas reede või esmaspäev vaba on. Meie käisime küll laupäeval ja esmaspäeval tööl, aga see oli meie endi vaba tahe. Jaanipäeva siin kahjuks ei tähistata, nii et kui teil tuleb eriti pikk nädalavaheus (neli vaba päeva!), siis meil on täiesti tavaline töönädal.
Mis me siis veel teeme? Otsime augustikuuks autot! Meil on plaanis terve augustikuu Kanadas (ja ehk ka USAs) ringi sõita, kõige parem vahend selleks oleks auto. Kuna aga me tuleme Torontosse tagasi ainult paar päeva enne kojusõitu, siis autot osta on väga riskantne, sest paari päevaga see maha müüa tundub võimatu. Ja nii me otsimegi kedagi, kes teaks kedagi, kellel auto niisama seisab ja kes oleks nõus meile augustikuuks seda laenama. See reis on ka põhjus, miks me otsustasime pikal nädalavahetusel tööd teha, kogume seiklemiseks raha.
Rohkem pole hetkel midagi kirjutada, aga juba järgmisel nädalal lähme New Yorki ja küllap siis on, millest rääkida!

Olge moodsad (nagu mu emme ütleb)!

No comments:

Post a Comment