Wednesday, March 30, 2011

Tähtsamate uudiste edetabel



  1. Kahjuks peab alustama traagiliste uudistega: Alar ei võitnud lotoga miljonit dollarit. Ta ei võitnud isegi mitte ühte penni.
  2. Otsustasime veel rohkem kohalike moodi olla ja ostsime maapähklivõid. Koju jõudes selgus, et see pole üldse nii hea, kui me arvasime.
  3. Aga juba järgmisel päeval saime õpetust: kui maapähklivõisaiale moosi ka lisada, siis maitseb palju paremini. Proovisime kohe peale tööd kodus järele: maitseski palju paremini!
  4. Kui me siis parasjagu maapähklivõisaia moosiga sõime, koputas meie uksele Rob Oliphant, kes andis meile teda tutvustava lehe ning kutsus 2. mail valima. Alar ütles talle viisakalt, et me pole kohalikud, et me oleme Euroopast, Eestist. Rob küsis kohe vastu, kas meil kodakondsus on. “Ei ole? Helistage mulle kohe, kui seda tahate! Ma tegelen sellega ka!” Ahah, nii lihtne siis ongi Kanada kodakondsust saada! No miks mitte, kaks kodakondsust on ju poole rohkem kui üks!
  5. Meie maja valvelauas töötav mees näeb välja nagu hitlerivuntsidega Andrus Ansip. Päriselt ka!
  6. Me avastasime enda jaoks 1 dollari poe. Sealt saab KÕIKE praktiliselt 1 dollari eest (noh, kuna hinnad on tõusnud, siis mõni asi maksab 2 dollarit ka). Me ostsime kaks paari plätusid, kaks kruusi, kaks kaussi, pipart, soola, habemeajamisvahtu, vannitoa jaoks puhastusvahendit ja meil läks kokku 13 dollarit!
  7. Ilmad hakkavad jälle soojaks minema, juhhhuuuu!
  8. Me saime täna interneti korterisse. Rohkem me oma raha Starbucks’i kakaosse ei investeeri.
  9. Tööd on hetkel palju.
  10. Ma ei tee enne ühtegi postitust, kui vähemalt kümme (10) inimest (sugulased-sõbrad-tuttavad, Eedeni rahvas) meile kirjutab, kuidas neil vahepeal läinud on. Kui blogi loetavust vaadata, siis seda pole üldse palju. Teil on meie meiliaadressid teada (:

Põnevusega teie kirju ootama jäädes
Perekond Metsapoole

12 comments:

  1. Ma arvan, et palju ägedam on lugeda siin teie tegemisi:))
    Meil siin Võrus on küll kõik endine, päike juba paistab väga eredalt, ja tõotab ikka kevade saabumist ka. et oleks nagu ammu aeg:))
    Igatahes loodan, et teil seal kaugel maal kõik väga hästi läheb, ja olenemata sellest palju neid kommenteerijaid siin on, tahaks teist ikka kuulda, vabandust- lugeda:))
    Päikest teile kaa;))

    ReplyDelete
  2. Tubli Karin, sa oled teine inimene, kes meile kirjutanud on:)

    ReplyDelete
  3. Nii et kommenteerimine läheb ka kirjutamise alla? :)
    Pärdil on haigus nimega mollusk :D See on mingi viiruslik nahahaigus, aga allub kenasti ravile :) Meil Ragmariga vee-elukate nimelisi haigusi ei ole, öpime ja töötame. Same-old, ühesönaga.
    Eedenis üks proua müüb otse meie vastas maasikaid ja ta reeglina toob hommikuti karbiga meile ka mammusid. Veidi vesised on, aga kui siseraadiost linnulaulu tuleb ja maasikas suhu pista, siis silmad kövasti kinni pigistades peaaegu petab ära, et öues ei olegi lund ja juba on suvi :D

    Köike hääd teile, perekond Metsapoole :D Hõhõhõõõ.

    ReplyDelete
  4. Selline informatiivne kommentaar ikka läheb jah. Aga viis inimest on juba kirjutanud, kuidas neil läheb, viis veel! (:

    ReplyDelete
  5. Hendrikul oli e-koolis seoses 1. aprilliga kõik hinded viied, oleks see vaid reaalsus pikemas reaalsuses olnud, mom couldn't be ever happier. Korter on alles. Elu on üsna ok, kooltöökool etc nagu alati. Lumi sulab, paari nädala pärast on ilmselt muru täies mahus näha. Ja tore on, et interneti saite. Varsti on suvi ja aeg läheb kiiresti, niiet VARSTI NÄÄÄMMEEE!

    ReplyDelete
  6. Nonii, palun kaks kirja/sisutihedat kommentaari veel ja siis tuleb uus postitus! :)

    Ja väga-väga tore on lugeda, kuidas kodustel läheb, isegi siis, kui suurt midagi juhtunud ei ole. Kiri sõbralt on alati tore kiri:)

    ReplyDelete
  7. reedel on räpinas metsatöllu konsa. lähen. vot.

    ma arvan, et sisutihedus, nagu ka ilu, on vaataja silmades. niiet ma siitpoolt vaatan, et on piisavalt sisutihe kommentaar mu sisutiheda elu kohta:D

    niiet paluuun, vürtsitage mu elu uue blogisissekandega!:D

    ReplyDelete
  8. Meil on siin suur suvi kaes. Tanane paev oli nagu hipilaagris. Elutoast kostus oue reggaet ja psyhhedeeliat, lamasime valjas madratsitel, grillisime ja votsime paikest. Mina muidugi pruuniks ei lainud, kyll aga punaseks - vahemalt mingigi varvimuutus. Ahjaa, reedel tulin Krakowist tagasi ja minul on Poola kohta taitsa positiivne arvamus. Homme algab jalle kool, aga nyyd on ees projektinadal, mis tahandab, et kunstiajaloolane Liina hakkab tegelema akvarellmaaliga ja taitsa prakitilises mottes kohe. Loodan, et suudan enne maali lopetada, kui endal hirmus hakkab.

    ReplyDelete
  9. Heh, nii lahe postitus! näha on, et pidevalt toimib õppimine, kuidas uues kultuuris hakkama saada, nii tore on lugeda, mismoodi seal elate..maahähklivõi ja kodakondsuse kohta..nii lihtne siis ongi või:D võtate ikka ära valmimiste eel või:P

    Peab ikka siin tihendamini lugemas käima, muidu jään ajast maha!

    Tervitused juba natuke kevadisemast Eestist!

    Helle

    ReplyDelete
  10. Tere Teile :)

    Olen isegi sinna kanti paari nädala pärast saabumas ja tekkis küsimus, et kas eurod oleks mõistlik siin ära vahetada või seal ? Äkki polegi vahet!

    ReplyDelete